1.07.2007 г., 8:53 ч.

МЕЧТА 

  Поезия
536 0 3
 

Не искам никого да моля

за обич искрена и топлина,

а жива да съм и да мога

от слънцето искри да събера.

По малко от тях да раздавам

на всеки приятел, даже на враг.

С дума добра сърце да отварям,

с усмивка да стопля чуждия праг.

Очите ти само ще моля

с мен да бъдеш до сетния дъх,

защото без тебе не мога.

Как да достигна мечтания връх?

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??