Не искам никого да моля
за обич искрена и топлина,
а жива да съм и да мога
от слънцето искри да събера.
По малко от тях да раздавам
на всеки приятел, даже на враг.
С дума добра сърце да отварям,
с усмивка да стопля чуждия праг.
Очите ти само ще моля
с мен да бъдеш до сетния дъх,
защото без тебе не мога.
Как да достигна мечтания връх?
© Дора Ефтимова All rights reserved.