26.02.2008 г., 7:24 ч.

Мечта 

  Поезия » Философска
723 0 1
... Ще се разпилея
в дунапрена,
синтетиката ще ме обгърне.
Покривам с дамаска,
отгоре - памук
100%,
за 100$.

Ще спя с мечките
и тигрите.
Лека като Пух...

© Милица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??