7.11.2014 г., 7:39 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна
413 0 0

Неканен гост си ти в нощта

и пак открадваш ми съня,

ако искаш ти си замини,

но ще те моля само остани.

© Цветелин Минзухаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??