26.02.2017 г., 13:50 ч.

Мечта 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
457 2 0

                    На  Л.Л.


Мечтите се сбъдват –
Хората казват. 
Но дали е така?
Нека ти разкажа
Една случка...
Видях падаща звезда
Да танцува по нощното небе.
Имах точно една мечта...
Която желаех да се сбъдне.
Исках да намеря любовта
Но не каква да е, а...
Истинска.
И тогава, знаеш ли?              

Докато си пожелавах,
Замижала, прехапала устни, 
В ума ми се въртеше едничко име –
Твоето.

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??