26 feb 2017, 13:50

Мечта 

  Poesía » De amor, Verso libre
466 2 0

                    На  Л.Л.


Мечтите се сбъдват –
Хората казват. 
Но дали е така?
Нека ти разкажа
Една случка...
Видях падаща звезда
Да танцува по нощното небе.
Имах точно една мечта...
Която желаех да се сбъдне.
Исках да намеря любовта
Но не каква да е, а...
Истинска.
И тогава, знаеш ли?              

Докато си пожелавах,
Замижала, прехапала устни, 
В ума ми се въртеше едничко име –
Твоето.

© Гергана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??