Feb 26, 2017, 1:50 PM

Мечта 

  Poetry » Love, Free verse
530 2 0

                    На  Л.Л.


Мечтите се сбъдват –
Хората казват. 
Но дали е така?
Нека ти разкажа
Една случка...
Видях падаща звезда
Да танцува по нощното небе.
Имах точно една мечта...
Която желаех да се сбъдне.
Исках да намеря любовта
Но не каква да е, а...
Истинска.
И тогава, знаеш ли?              

Докато си пожелавах,
Замижала, прехапала устни, 
В ума ми се въртеше едничко име –
Твоето.

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??