Имам си една-едничка мечта
С ТЕБ - обгърнал главата ми нежно,
да се събуждам всяка сутрин в нашето "у дома"
и ми шепнеш нежни думи на ухо...
Да започва деня ми с теб
малко по-късно или пък рано.
Нищо друго няма значение в този момент
щом съм с теб - винаги заедно, рамо до рамо.
Всеки момент да е усмивка, емоция.
С влюбени погледи, очи искрящи
вървим в Рая, по зелената алея
покрай пролетни цветя цъфтящи.
И какво е мирисът на едно цвете
в сравнение с кожата на любимия човек,
която искам да усещам близо още и още.
А качествата ти - прекрасни и безчет...
Любовта си безкрайна тук ти обещавам.
Да съм до теб, истинска и вярна.
Нищо друго не желая, на това се уповавам.
Вечно твоя Х. Помниш ли? Само имай малко вяра.
© Християна Георгиева Всички права запазени