5.07.2020 г., 17:38 ч.  

Пролет 

  Поезия » Друга
620 0 0

 

Птичка прелетя

през старата гора.

 

"Идва Пролетта,

чуйте ме цветя!...

Идва Пролетта! -

слънце носи тя..."

 

И нищо,

че още

студено е сега -

тази чудна, малка птичка

пръсна радост над света...

 

 

 

 

 

 

 

© Diana Milanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??