Птичка прелетя
през старата гора.
"Идва Пролетта,
чуйте ме цветя!...
Идва Пролетта! -
слънце носи тя..."
И нищо,
че още
студено е сега -
тази чудна, малка птичка
пръсна радост над света...
© Diana Milanova All rights reserved.