4.08.2006 г., 19:17 ч.

Mечта 

  Поезия
572 0 1

Устните ни се докосват,
 светкавица пробожда нашите души
и умираме двама под заспалите звезди.
 
О, как искам таз мечта да стане реалност
и там горе на облаци бели от сатен,  
да лежим един до друг с преплетени ръце 
и ангели бели да докосват моето и твоето лице.

Но ето идва края на таз мечта
и аз пак сам в реалността.
Пак сама, пак без любовта.

Но това е война в любовта
и аз ще подържам огъня на таз мечта,
 докато я има в мен страстта.

© Десислава Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??