20.05.2007 г., 11:46 ч.

мечта 

  Поезия
1037 0 3
Слънцето надникна в мойта стая
и видя как аз за теб мечтая,
протегна свойте слънчеви лъчи
и погали мойте влюбени очи.
Стана време да се скрие
и да стори път на своята сестра,
но преди да си отиде,
й заръча няколко неща.
Помоли луната през нощта
да не ме оставя и за мъничко сама,
за да не почувствам самота
и спокойно да се потопя в съня.
В него ще си само ти -
принцът на моите мечти,
но само сън ще е това
защото с друга си сега...

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??