May 20, 2007, 11:46 AM

мечта 

  Poetry
1083 0 3
Слънцето надникна в мойта стая
и видя как аз за теб мечтая,
протегна свойте слънчеви лъчи
и погали мойте влюбени очи.
Стана време да се скрие
и да стори път на своята сестра,
но преди да си отиде,
й заръча няколко неща.
Помоли луната през нощта
да не ме оставя и за мъничко сама,
за да не почувствам самота
и спокойно да се потопя в съня.
В него ще си само ти -
принцът на моите мечти,
но само сън ще е това
защото с друга си сега...

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??