8.11.2007 г., 14:05 ч.

Мечта ми бе... 

  Поезия
676 0 12
***
Мечта ми бе трилистното кокиче
да бъде мой безкръвен брат...
да се сношае с поглед на момиче...
и в стъпките на пролетен поток
да се роди един уханен свят...

Мечта ми бе в цвета на вишни
да си полегне Палечко и тих...
над морските ливади пищни...
да заспива в капките сълзи
на японски носталгичен стих...

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??