Nov 8, 2007, 2:05 PM

Мечта ми бе... 

  Poetry
705 0 12
***
Мечта ми бе трилистното кокиче
да бъде мой безкръвен брат...
да се сношае с поглед на момиче...
и в стъпките на пролетен поток
да се роди един уханен свят...

Мечта ми бе в цвета на вишни
да си полегне Палечко и тих...
над морските ливади пищни...
да заспива в капките сълзи
на японски носталгичен стих...

© Арлина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??