26.06.2008 г., 7:38 ч.

Мечтаейки аз няма да умра 

  Поезия » Любовна
764 0 10
Мечтаейки аз няма да умра.
Дори с прекършен гръб
все някак ще се вдигна.
Душата ми -
копнееща река
на приливи и отливи
ще идва.
И смисъл няма -
просто е така,
стремежите ми -
полети и грешки.
Не се умира
от несбъдната мечта...
Умира се,
когато ти я вземат.

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??