2.03.2017 г., 19:58 ч.

Мечтана романтика 

  Поезия » Любовна, Еротична
511 0 6

Одеялце в багажника...

разпропана колица,

палатка вехта,

полянка скрита

в борова горичка,

бутилка скоч...

сладко от вишни,

свещите са символични,

сами сме под звездите...

сами сме

(чувството е уникално)

похотта човешка,

сетивата гъделичка

първичното в душите

ни с любов обрича.

Набързо спретнат 

огън.

Старостта от джоба ни

усмихната... наднича

ябълката на раздора,

отдавна е отхапана,

змията в дупката от срам се свива,

меча на Тристан интериор ще бъде,

ще стърчи от вън!

Да ни пази от човешки

таласъми.

 

(Манчев)

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??