11.03.2005 г., 11:11 ч.

Мечтание 

  Поезия
1220 0 1

Ти ще идваш във съня ми ,
ще го прогонваш може би.
Ще ме поглеждаш с нежност ти,
а в очите ти красиви слънце ще блести. 

Ще бъдем само двама –
за ръцете ще ме хващаш ти.
Ще търсим пътя в мрака и
ще се сбъдват нашите мечти. 

Надеждата ще ни окриля.
Щастието ще ни крепи.
И ще бъдем ний щастливи –
не само в този сън, нали? 

08. 1999 г.

© Женя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??