24.07.2012 г., 12:51 ч.

Мечтата 

  Поезия » Философска
391 0 1

Мечтата

 

Мечтата е граница

между стих и тъга.

Път задъхан

на една сълза.

Мечта.

Стих.

Тъга.

Път.

И сълза...

 

Starkmaster (Ванко Николов)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??