Jul 24, 2012, 12:51 PM

Мечтата 

  Poetry » Phylosophy
389 0 1

Мечтата

 

Мечтата е граница

между стих и тъга.

Път задъхан

на една сълза.

Мечта.

Стих.

Тъга.

Път.

И сълза...

 

Starkmaster (Ванко Николов)

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??