27.06.2007 г., 0:59 ч.

Мечтата да бъда лекар 

  Поезия
896 0 1
От малка имам си мечта -
да помагам на хората в радост и тъга.
От малка все говоря за това,
как един ден ще стана лекарка.

Уроци много и е толкоз трудно,
но това е моята мечта,
нека само Господ здраве да ми дава,
за да мога да я осъществя!

Дано и късмет на изпитите аз да имам,
да ги взема без проблем,
че заради тази медицина,
за мене от година няма нощ, ни ден!



© Д-р Диди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??