1.02.2009 г., 13:32 ч.

Мечтата на (не)Поета 

  Поезия » Друга
691 0 4

 

       Мечтата на (не)Поета

Поет не съм, писател пък изобщо!

От време на време се случва обаче,

щом някоя мъка сърцето ми сграбчи,

да седна и някое редче да драсна.

 

Ей тъй, за разтуха. От чист егоизъм!

Обичам с мастило сълзите да смеся.

Понякога, честно, е малко горчиво,

но пътят ми после е някак по-ясен.

 

Чела съм много, чета и до днес

шедьоври и в рими, и мъничко проза.

И ви признавам, прекланям глава -

да пишат за щастие Поетите могат.

 

Пък аз си признавам, не ставам поет -

за "щастие" рими аз просто не зная.

Да няма какво да четете от мен -

това от сърце  си желая!

© Калина Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??