7.03.2021 г., 9:57 ч.

Мечтая да започнем отначало 

  Поезия » Любовна
400 0 5

Мечтая да започнем отначало.

Да бъдем по- добри и от преди.

Надеждата, облечена във бяло,

да промени със пролетта изцяло

нашите души, да разцъфти

този свят и обич да дъхти...

Мечтая да започнем отначало.

 

Мечтая да започнем отначало.

По- хубава желая да си ти

и искрено, вълшебно огледало,

във нежността ти свежестта познало,

непрестано с порив да шепти:

" От твоя чар животът чист лъхти! " ...

Мечтая да започнем отначало.

 

Мечтая да започнем отначало.

Отново огънят да запламти.

Да бъде Слънцето, за нас изгряло.

В сърцата ни лъчите си отдало

да топли от любов, да осветù

пак пътя ни и вяра да блести...

Мечтая да започнем отначало.

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??