30.07.2009 г., 10:53 ч.

Мечтая любов 

  Поезия
1095 0 5

Мечтая любов...

От големите!

От онези, които наричат „единствени”,

които превръщат

всеки миг на очакване

в късчета жажда за лудост.

 

Мечтая любов...

Не като другите...

Безрасъдно помитащи, слепи,

раняващи...

А зряла и тиха,

и шумна,

и дълга...

Заличаваща всички предишни...

 

Заличаваща теб,

белязал годините ми...

Заличаваща онази „единствена обич”,

която ме обрече на теб.

 

Искам различна.

 

Искам,

мечтая

и чакам.

 

Чакам забравата.

 

Мечтая любов...

По-силна от спомените.

По-жива от мене самата.

 

 

Такава любов...

Пишеща ноти по пулса ми,

бленуваща вечност и истина,

стихийно свободна и даващо-искаща,

 

 

Такава любов

искам,

мечтая

и чакам...

© Ана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??