Моите планове са твои мечти
мислил ли си някога за това ми кажи.
Не издавай тайни, 'щото нали
и най-близкия ще те прелъсти,
а тогава знаем - позната история
наранявали са те - за това говоря
и пази се, моля те, 'щото нали
ще се намери някой да те употреби.
Няма да давам и няма да искам,
късмета единствено в шепа ще стискам
и труда хванал здраво под рамо ще нося
и само с резултати ще ви тормозя.
Ще кажете лесно е - таланта се вижда
заради подкрепата и тях ще се движа
напред и нагоре със рицарска сила-
сърце в сърцето ми е се е настанило!
© Никола Станиславов Всички права запазени