7.01.2010 г., 10:27 ч.

Мечти 

  Поезия » Любовна
756 0 12

Красиво и нежно,

омайно – искрящо,

изгарящ шепот,

пламък – думи,

багри във вихър,

горещ от цветове…

 

Болка – мечта,

ударите на моето сърце,

мисъл…

 

Ударите на твоето сърце,

болка…

 

Колко пъти – бягах,

отричах…

но се връщах

пак при теб,

Любов!

 

04.01.2010г.

© Сириус Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??