Jan 7, 2010, 10:27 AM

Мечти 

  Poetry » Love
749 0 12

Красиво и нежно,

омайно – искрящо,

изгарящ шепот,

пламък – думи,

багри във вихър,

горещ от цветове…

 

Болка – мечта,

ударите на моето сърце,

мисъл…

 

Ударите на твоето сърце,

болка…

 

Колко пъти – бягах,

отричах…

но се връщах

пак при теб,

Любов!

 

04.01.2010г.

© Сириус Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??