20.11.2010 г., 21:45 ч.

Мечти 

  Поезия
797 0 0

                 Мечти

 

 

Ако можеше всички мечти

във реалност да станат веднага,

доброта за света бих  избрал,

без да търся за туй аз облага.

 

Но животът е сложен за много

и е трудно приет без лъжи...

Във илюзии много живеем

и ще страдаме ний без мечти.

© Михаил Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??