Nov 20, 2010, 9:45 PM

Мечти 

  Poetry
802 0 0

                 Мечти

 

 

Ако можеше всички мечти

във реалност да станат веднага,

доброта за света бих  избрал,

без да търся за туй аз облага.

 

Но животът е сложен за много

и е трудно приет без лъжи...

Във илюзии много живеем

и ще страдаме ний без мечти.

© Михаил Михайлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??