9.08.2011 г., 11:54 ч.

Мечти 

  Поезия » Любовна
585 0 2

Мечтая за любов безгранична,
мечтая да летя в облаците,
да достигна звездите,
да преплувам океана.
Мечтая да докосна сърцето ти,
да целувам устните ти,
да играя с косите ти.
ЕХ, Мечти, мечти, мечти -
красиви и недостижими.
Човек се ражда с мечта
и си отива с нея.

© Онур Реджеб Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??