1.07.2011 г., 15:02 ч.

Мечти 

  Поезия » Пейзажна
731 0 3

Мечти

 

Под синьото небе се раждат чайки,

раждат се и моите мечти,

легнала в тревите, облаците гледам,

пресъздавам си любими светове.

Над главата ми прелитат самолети,

тръгнали да возят човешки щастия далеч,

тръгнали с безброй усмивки от някакви летища,

дали съм малка във очите им сега...

Небето днес е някак синьо,

особено ме тегли надалеч,

а аз изчаквам да намеря

човек, със който да летя към него.

Слънцето и то гори над мен,

но с лекота превръщам го в усещане,

с надеждата във утрешния ден

мечтите ми пак изгрева да срещат...

© Триб Трибс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??