10.06.2008 г., 7:57 ч.

Мечти ограбени 

  Поезия » Любовна
776 0 2

               МЕЧТИ ОГРАБЕНИ

     Очи в очи с теб се гледаме, влюбено!
     Ръцете сплетени държим неразделно!
     Полъх - нежно развяващ косите
     в нощи, отдадени на мечтите!

     Слънце, излъчващо нежност,
     докосва лицата - копнежно!
     Любовта, изпълнила сърцата,
     държи ни в плен на чудесата!
  
     ≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈

      Защо отне ми тези мечти?
      Закъде ти сега се запъти?
      Без да кажеш нещо за сбогом
      тръгна с другата - внезапно, с нашите мечти!

      Щастливи бяха нашите дни,
      с обич изпълнени и красиви мечти!
      Но погълна всичко тази измама,
      сърцето ми остави разбито твоята измяна!

      Изпепели се от болка и душата.
      Изгубих в любовта вярата свята!
      Защо така ме ограби,
      дори частичка надежда не остави!

      Върви тогава, върви и не спирай,
      побързай, по-бързо с нея изчезвай!
      Назад не поглеждай, погледнеш ли,
      тъгата в очите ми ще зърнеш!

      От сърцето ми кървящо
      капка тежка ще падне -
      на ръката ти за сбогом протегната!
      Не я изтривай - тя ще ти напомня 
      болката, която ми причини измяната!

      Нека болка такава никога не усетиш,
      но споменът вечно в теб да живее!
    
      09.06.2008г.
      гр. Варна

© Мара Савова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти много Мария, за топлите думи!
    Радвам се, че са ти харесали!
  • Имаш невероятно нежна душа миличка,и стиховете са ти много чувствени и хубави,целувам те!
Предложения
: ??:??