24.03.2008 г., 10:12 ч.

Мечти в нозете... 

  Поезия
625 0 14
*        *        *

 

Положих мечтите в нозете ти!...

Внимавай! Стъпвай по-леко!...

С любов душата обзета,

те моли... Стъпвай по-леко!...

Разголих я цяла пред тебе,

раздадох я парче по парче,

избивах със нея злодеи,

за Нея щом лошо рече...

Чиста и свята е, вярвай!...

Аз дарих ти я малко по малко,

чрез нея ти пътя прокарвай,

а аз ще ти бъда Весталка...

Но... внимавай, стъпвай по-леко,

аз ще те водя - следвай очите ми,

не, не забравяй - мисли отдалеко,

че в краката ти са... мечтите ми...

 

KLIP:  http://vbox7.com/play:aa25aaf6

 

 

 

               *        *        *

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??