22.03.2020 г., 9:38 ч.

Мечтите ми 

  Поезия » Друга
525 0 0

Мечтите ми – те имат цвета на морето.

Мечтите ми – те имат аромата на полската шир.

 

Те са дълго пътуване – в страни непознати,

Те са дълго пътуване – в личния мир.


 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??