22 мар. 2020 г., 09:38

Мечтите ми 

  Поэзия » Другая
521 0 0

Мечтите ми – те имат цвета на морето.

Мечтите ми – те имат аромата на полската шир.

 

Те са дълго пътуване – в страни непознати,

Те са дълго пътуване – в личния мир.


 

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??