Mar 22, 2020, 9:38 AM

Мечтите ми 

  Poetry » Other
523 0 0

Мечтите ми – те имат цвета на морето.

Мечтите ми – те имат аромата на полската шир.

 

Те са дълго пътуване – в страни непознати,

Те са дълго пътуване – в личния мир.


 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??