16.01.2018 г., 23:19 ч.

Мечтите са безплатни 

  Поезия » Пейзажна, Философска
341 0 6

Прозореца на моите мечти,

отворен винаги широко,

сърцето ми от радостта тупти

тъй ведро, силно и дълбоко.

 

Усетили щастливите конвулсии,

запърхали са волни пеперуди,

емоция, която ще разтърси

и мина със железни руди.

 

Навън се чува пукот и отеква

далеко във планинските усои,

перце на птица в небесата трепва,

мечтите са безплатни и изцяло мои!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??