30.10.2008 г., 8:01 ч.  

Медено 

  Поезия » Любовна
893 0 11


Там,
където вятърът пее
катедрални акорди в тревите,
с карамелена грива
е конят на залеза,
изток и запад
свирукат с щурците,
а думите липсват
от мирис на щастие...

Там.

Ще се срещнем -
мъниста в косите на времето,
две боси стъпки
в кехлибарена степ,
във онази прегръдка,
жадна до медено,
за глътка от мене
и глътка от теб.


Радост Даскалова

© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??