11.06.2007 г., 21:25 ч.

Медийна регулация 

  Поезия
431 0 2
На бай Ганьо "бозата"
ни "залива"от екрана и печата!

© Любомир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??