13.11.2012 г., 12:46 ч.

Между два сезона 

  Поезия » Пейзажна
353 0 0

Влюбена във есента,

в романтичните ù стъпки,

във уханните листа,

даващи ми нежни тръпки,

не усетих как замина -

как взе топлите искри,

как природата изстина

и от нея ти се скри.

Но нали не си ревнувал?

Есента е тъй омайна,

знам, че си ù се любувал -

но това е твоя тайна.

Чакам онзи миг, когато

пак ще се завърнеш, лято...

 

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??