19.08.2012 г., 12:07 ч.

Между лятото и есента 

  Поезия » Пейзажна
619 0 15

 

 

                                 

                                  ***

 

                                  Между лятото и есента-

                       някаква умора тиха.

                       В странно чувство за света,

                       тъга и радост се преплитат.


                       Пожълтяват  дървеса

                       и потъват в мисли мъдри.

                       После тихичко въздъхват,

                       по земята ги разхвърлят.


                       Слънчеви лъчи последни,

                       паяжинки златни нитят.

                       Капят сухите листа.

 

                       Птиците от нас излитат...

 

 

                                                                                19.08.2012 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??