30.09.2005 г., 1:29 ч.

Между мечтите и реалността 4 

  Поезия
781 0 1

Между реалност и мечта
светът напред се движи
и с "одата на радостта",
и с простите си грижи.

Пътува земният човек
по този свят прекрасен,
от ден на ден, от век на век,
мечтите му порастват.

Разбира се и той расте,
глобално се променя
и всяко мъничко сърце
е клетка от вселена.

Между реалност и мечта
и с мен така се случи
веднъж ме срещна любовта
и взе, че се получи.

Повярвах му и ей ме на,
една щастлива майка,
между реалност и мечта
най-таинствената тайна.

© Кирилка Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??