Между небето и земята
има чудно хубава страна.
Стаена тя е зад дъгата,
обляна в нежна светлина.
Това е свят на красотата,
във него няма грам лъжа.
Царуват истината, добротата,
подкрепяни от любовта.
Поисках аз да те прегърна,
туй чудо с теб да споделя.
Не те видях и се обърнах,
пък то - в леглото сладко спя...
© Мария Всички права запазени