30.01.2011 г., 20:27 ч.

Между Пустинята и Живота 

  Поезия » Философска
967 0 6

Пристигането Му бе като
          лемеж на плуг.
Пося семето сред пясъци.
Разля виното и
    раздаде хляба.
Сътвори бъдности!

© Катя Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??