2.05.2004 г., 14:58 ч.

Между редовете 

  Поезия
1166 0 1
Между редовете
Редовете са стеснили хоризонта,
листове от черно-бял декор
се събират в папка безразборно
смачкани,окъсани.Позор.
Мастилени петна се заиграват,
но лудо-с егоизъм и лъжа
се блъскат,мажат и оставят
рисунки грозни на уж белите листа.
Ръката събра петчленно жури
и ясно даде да се разбере.
Един командва в папирусната буря-
юмрукът тежък сви папката на две.

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много игриви думи! Имаш наистина богато въображение, затова всяка дума
    в теб се заиграва, в две крайности; а какво за чувствата - безкрайност?
Предложения
: ??:??