22.10.2014 г., 13:32 ч.

Между редовете 

  Поезия
280 0 1

Възкръсвам -

може би между редовете,

между буквите и между думите,

между живота.

За да напиша:

„Мислите ли?“

„Вървиме ли в най-вярната посока?“

Дишам...

Питам Ви: „Живеем ли?“

„Кой диша тук до мен на листа?“

Буквите въздъхват,

те ще ме допишат.

После:

мъка

мъка

мъка

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??