7.03.2016 г., 0:46 ч.

Между вèрите 

  Поезия » Философска, Източни форми
514 0 0

                                                                       между вèрите

 

                                                                 мостът ... нòси ѝмето

 

                                                                   „веротърпѝ - мост“

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??