Mar 7, 2016, 12:46 AM

Между вèрите 

  Poetry » Phylosophy, East forms
520 0 0

                                                                       между вèрите

 

                                                                 мостът ... нòси ѝмето

 

                                                                   „веротърпѝ - мост“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??