30.03.2024 г., 9:07 ч.

Междусъседски отношения (и сношения) 

  Поезия » Хумористична
80 1 0

Съседката... не я боли глава...

И дупето не я боли, о, чудо!...

Но туй съседът пък за моята жена

го чух да казва на комшия мъдро...

 

Каква лъжа, та той ли ще го знае?

Измисля си да бъде интересен!

Или е сбъркал с своята? Така е!

Пак бил е както винаги нетрезвен.

 

И тук поглеждам празната си чаша,

доливам си стограмовата доза,

и мисля си съседката да изпердаша

за разнообразие във нова поза.

 

А моята е сложила компрес -

Глава лекува, всичко я боляло...

Тежало й от липсата на секс,

но пък жената не била е само тяло...

 

Говори ми тук за душевност и сърце,

докато клатя си главата без да слушам.

Разбирам я, но тъй ми се, ми се, ми се,

че утре яко другата ще "друсам"...

 

Но все пак... и с съседа ще говоря...

Жена ми е, и вярна, и опора -

Да не пуска слухове, че ме ядоса тоя,

нали съм прав, кажете, хора.

 

10.02.2024.

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??