23.12.2007 г., 23:51 ч.

Мек сняг 

  Поезия » Пейзажна
823 0 6

               

                          ТОЗИ МЕК, МЕК СНЯГ,

                          като причудливо сияние

                          на небе без облаци и слънце,

                          пада тихо в сърцето ми

                          с усмивка...

                          Аз го чаках 

                          и не знаех 

                          колко е хубаво

                          да вали

                                  направо        

                                            в душата.

                         Сякаш нежна ръка

                         слага пръст на устните,

                         които ме докосват

                                 опиянени

                                     от тишината...

                        между веждите ти.

                      

                        Зад клепачите -

                        сияйна светлина

                                     се стича...  

                        

© Лилия Ресенска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Този мек, мек сняг ще се разтопи от това романтично, романтично стихотворение!
  • Такава нежна феерия...Сияйна...Честита Коледа!
  • , и вие ми липсвахте! Бях далече, а там нямаше сняг. Каго се върнах - красиво, та красиво и чисто. Честито Рождество!Щастлива Коледа! Нека 2008 е ново начало за вас и всички, които ви обичат!
  • Приказно красиво!
    Липсваше, мила Лилия...
    радвам се, че си тук.
    с много обич за теб.
    Весели празници!
  • Чудесен стих, Лилия!!!
    Поздравления!!!
  • Красива е идеята в стиха ти.
Предложения
: ??:??